Nabór na wolne stanowisko pracy w Wydziale Kontroli WKO/30z/2017 – zakończenie

04.12.2017 aktualizacja ogłoszenia

INFORMACJA O WYNIKU NABORU
 (WKO/30z/2017)

W konkursie na stanowisko specjalisty/starszego specjalisty w Dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli z powodu braku ofert nie wyłoniono żadnego kandydata, w związku z czym procedura naboru została zakończona.

Poszukuje kandydata na stanowisko:

specjalista / starszy specjalista w dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli

WKO/30z/2017

Liczba wolnych stanowisk pracy: 1

Rodzaj umowy: umowa o pracę

• Przygotowanie i przeprowadzanie planowych, doraźnych oraz koordynowanych przez Centralę kontroli

• świadczeniodawców.

• Sporządzanie dokumentów związanych z przeprowadzoną kontrolą oraz projektu Wystąpienia pokontrolnego

• Określanie, wspólnie z komórką właściwą do spraw finansowych kwoty wierzytelności NFZ powstałej na skutek nieprawidłowości stwierdzonych w toku kontroli.

• Przygotowywanie projektu stanowiska Oddziału w związku z wniesionymi do Prezesa zażaleniami na czynności Dyrektora.

• Współdziałanie z innymi komórkami organizacyjnymi w zakresie realizacji celów i zadań Oddziału.

• Wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego, wynikających z zadań Wydziału a nie ujętych w w/w zakresie obowiązków.

• Wykształcenie: wyższe medyczne – lekarz dentysta

• specjalizacja z zakresu dziedziny zabiegowej lub zachowawczej w stomatologii

• minimum 4-letnie doświadczenie zawodowe

• znajomość aktów prawnych obowiązujących w ochronie zdrowia

• znajomość obsługi komputera w zakresie WORD i EXCEL w stopniu podstawowym

Wymagania pożądane:

• wysoka kultura osobista

• dyspozycyjność

• prawo jazdy kat. B

• podpisane oświadczenie o treści „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji WKO/30z/2017 prowadzonego przez Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ w Szczecinie" - zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2016 r. poz. 922)

• kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie: druk do pobrania

• kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie

• kopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe

• kandydaci spełniający wymagania formalne, którzy po analizie dokumentów zostaną zakwalifikowani do kolejnego etapu naboru, będą powiadomieni telefonicznie lub za pomocą poczty elektronicznej o terminie i miejscu jego przeprowadzenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów w terminie do dnia 30.11.2017 r. na adres: Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ, 71-470 Szczecin, ul. Arkońska 45 Wydział Kadr i Szkoleń, pokój 405 a z dopiskiem: OFERTA PRACY - WKO/30z/2017.

Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data wpływu do ZOW NFZ),

Oferty osób, które nie zostały wybrane na dane stanowisko w procesie rekrutacji zostaną komisyjnie zniszczone,

Ponadto kandydaci do zatrudnienia powinni spełniać wymogi określone dla pracowników NFZ w art. 112 ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (tekst jednolity: Dz.U.2017.1938).

Art. 112.

1. Pracownicy Funduszu nie mogą być jednocześnie:

1) świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;

2) właścicielami, pracownikami lub osobami współpracującymi ze świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;

5) członkami organów zakładu ubezpieczeń prowadzącego działalność ubezpieczeniową na podstawie ustawy z    dnia 11 września 2015 r. o działalności ubezpieczeniowej i reasekuracyjnej (Dz. U. poz. 1844 oraz z 2016 r. poz. 615);