Ogłoszenie o naborze na stanowisko pracy specjalista / starszy specjalista w dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli WKO/18z/2017 - zakończona

14.07.2017

Aktualizacja ogłoszenia - 17.08.2017

INFORMACJA O WYNIKU NABORU
na wolne stanowisko pracy specjalisty/starszego specjalisty
(WKO/18z /2017)

Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ w Szczecinie uprzejmie informuje, że względu na brak kandydatów na wolne stanowisko specjalisty/ starszego specjalisty w Dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli procedura naboru została zakończona.

Poszukuje kandydata na stanowisko:

specjalista / starszy specjalista
w dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli

WKO/18z/2017

Liczba wolnych stanowisk pracy: 1

Rodzaj umowy: umowa o pracę

• Przygotowanie i przeprowadzanie planowych, doraźnych oraz koordynowanych przez Centralę kontroli
  • świadczeniodawców.
  • Sporządzanie dokumentów związanych z przeprowadzoną kontrolą oraz projektu Wystąpienia pokontrolnego
  • Określanie, wspólnie z komórką właściwą do spraw finansowych kwoty wierzytelności NFZ powstałej na skutek nieprawidłowości stwierdzonych w toku kontroli.
  • Przygotowywanie projektu stanowiska Oddziału w związku z wniesionymi do Prezesa zażaleniami na czynności Dyrektora.
  • Współdziałanie z innymi komórkami organizacyjnymi w zakresie realizacji celów i zadań Oddziału.
  • Wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego, wynikających z zadań Wydziału a nie ujętych w w/w zakresie obowiązków.

• Wykształcenie: wyższe medyczne – lekarz dentysta
  • specjalizacja z zakresu dziedziny zabiegowej lub zachowawczej w stomatologii
  • minimum 4-letnie doświadczenie zawodowe
  • znajomość aktów prawnych obowiązujących w ochronie zdrowia
  • znajomość obsługi komputera w zakresie WORD i EXCEL w stopniu podstawowym

Wymagania pożądane:

• wysoka kultura osobista
  • dyspozycyjność
  • prawo jazdy kat. B

• podpisane oświadczenie o treści „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji prowadzonego przez Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ w Szczecinie" - zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2016 r. poz. 922)
  • kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie: druk do pobrania
  • opie dokumentów potwierdzających wykształcenie
  • kopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe

• kandydaci spełniający wymagania formalne, którzy po analizie dokumentów zostaną zakwalifikowani do kolejnego etapu naboru, będą powiadomieni telefonicznie lub za pomocą poczty elektronicznej o terminie i miejscu jego przeprowadzenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów w terminie do dnia 11.08.2017 r.
na adres:
Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ, 71-470 Szczecin, ul. Arkońska 45
Wydział Kadr i Szkoleń, pokój 405 a z dopiskiem:
OFERTA PRACY - WKO/18z/2017.

Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data wpływu do ZOW NFZ),
Oferty osób, które nie zostały wybrane na dane stanowisko w procesie rekrutacji zostaną komisyjnie zniszczone,

Ponadto kandydaci do zatrudnienia powinni spełniać wymogi określone dla pracowników NFZ w art. 112 ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (tekst jednolity: Dz.U.2016.1793 z późn. zm).

Art. 112.

1. Pracownicy Funduszu nie mogą być jednocześnie:

1) świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;
2) właścicielami, pracownikami lub osobami współpracującymi ze świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;
5) członkami organów zakładu ubezpieczeń prowadzącego działalność ubezpieczeniową na podstawie ustawy z     dnia 11 września 2015 r. o działalności ubezpieczeniowej i reasekuracyjnej (Dz. U. poz. 1844 oraz z 2016 r. poz. 615);