Ogłoszenie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy specjalisty/starszego specjalisty w Dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli WKO/7z/2017 - zakończona

03.03.2017

Aktualizacja - 09.05.2017

Informacja o wyniku naboru (WKO/7z/2017)

Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ w Szczecinie informuje, iż jedyna kandydatka - Pani Maria Jakimowicz zrezygnowała z zatrudnienia. W związku z czym ze względu na brak kandydatów na stanowisko specjalisty/starszego specjalisty w Dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli procedura naboru została zakończona.

03.03.2017

Poszukuje kandydata na stanowisko: specjalista/starszy specjalista w Dziale Kontroli Realizacji Umów ze Świadczeniodawcami w Wydziale Kontroli WKO/7z/2017

Liczba wolnych stanowisk pracy: 1

• Przygotowanie i przeprowadzanie planowych, doraźnych oraz koordynowanych przez Centralę kontroli świadczeniodawców
  • Sporządzanie dokumentów związanych z przeprowadzoną kontrolą oraz projektu wystąpienia pokontrolnego
  • Współdziałanie z innymi komórkami organizacyjnymi w zakresie realizacji celów i zadań Oddziału.

• wykształcenie: wyższe medyczne - lekarz
  • minimum 4-letnie doświadczenie zawodowe
  • znajomość aktów prawnych obowiązujących w ochronie zdrowia
  • znajomość obsługi komputera w zakresie WORD i EXCEL w stopniu podstawowym

Dodatkowe wymagania:

• wysoka kultura osobista
  • dyspozycyjność
  • prawo jazdy kat. B

• podpisane oświadczenie o treści „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji prowadzonego przez Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ w Szczecinie" - zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2016 r. poz. 922)
  • kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie: druk do pobrania
  • kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie
  • kopie dokumentów potwierdzających wymagane doświadczenie zawodowe

• kandydaci spełniający wymagania formalne, którzy po analizie dokumentów zostaną zakwalifikowani do kolejnego etapu naboru, będą powiadomieni telefonicznie lub za pomocą poczty elektronicznej o terminie i miejscu jego przeprowadzenia

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie dokumentów w terminie do dnia 17.03.2017 r. na adres: Zachodniopomorski Oddział Wojewódzki NFZ, 71-470 Szczecin, ul. Arkońska 45 Wydział Kadr i Szkoleń, pokój 405 a z dopiskiem: OFERTA PRACY - WKO/7z/2017

• Oferty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane (decyduje data wpływu do ZOW NFZ),
  • Oferty osób, które nie zostały wybrane na dane stanowisko w procesie rekrutacji, a które nie zostały odebrane osobiście przez zainteresowanych w terminie do 30 dni od daty zakończenia naboru zostaną komisyjnie zniszczone,

Ponadto kandydaci do zatrudnienia powinni spełniać wymogi określone dla pracowników NFZ w art. 112 ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (tekst jednolity: Dz.U.2016.1793 z późn.zm).

Art. 112.

1. Pracownicy Funduszu nie mogą być jednocześnie:

1) świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;

2) właścicielami, pracownikami lub osobami współpracującymi ze świadczeniodawcami, którzy zawarli umowy o udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej lub ubiegają się o zawarcie takich umów;

5) członkami organów zakładu ubezpieczeń prowadzącego działalność ubezpieczeniową na podstawie ustawy z    dnia 11 września 2015 r. o działalności ubezpieczeniowej i reasekuracyjnej (Dz. U. poz. 1844 oraz z 2016 r. poz. 615);